Aangepast zoeken

maandag 10 juli 2017

Man zwaargewond aangetroffen in portiek Boomsluiterskade Den Haag

Den Haag - Agenten kregen zaterdagavond 8 juli, omstreeks 23.00 uur, de melding dat in een portiek aan de Boomsluiterskade een zwaargewonde man bewegingloos onder aan de trap lag. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De politie is een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen.

In het portiek startte agenten direct met de reanimatie, waarop ambulancepersoneel het over nam. Deze hulp mocht niet meer baten. De man, een 52-jarige inwoner uit Den Haag, overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Omdat niet duidelijk is of de man door een ongeval om het leven is gekomen of dat er mogelijk sprake is van een misdrijf, is de districtsrecherche Den Haag direct een onderzoek gestart. Twee mannen die met het slachtoffer waren zijn door agenten aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het gaat om een 30-jarige man uit Hazerswoude-Rijndijk en een 24-jarige man uit Den Haag. Hun mogelijke rol bij het overlijden van de man wordt onderzocht.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die omstreeks 23.00 uur in de omgeving van de Boomsluiterskade iets hebben gezien of gehoord dat mogelijk te maken kan hebben met de dood van de man. Bent u getuige geweest of hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de districtsrecherche in Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws