Aangepast zoeken

maandag 3 juli 2017

Gewapende overval op supermarkt in Zoetermeer


Zoetermeer - Een tot nu toe onbekende jongen overviel vrijdag 30 juni om 16.10 uur een supermarkt aan de Leidsewallen. De verdachte maakte een geldbedrag buit.


De jongen liep de supermarkt binnen en wist onder bedreiging van een wapen een geldbedrag buit te maken. Na de overval verliet de verdachte de supermarkt en fietste hij weg op een zwarte damesfiets met een rekje in de richting van de wijk Palenstein. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement

Van de verdachte is het volgende signalement bekend: een getinte jongen met een lengte tussen de 1.70 tot 1.80 meter, tussen de 16 en 18 jaar oud met een mollig postuur. Hij droeg een zwarte zonnebril met roze randjes, een donkere spijkerbroek, een Nikevest met capuchon en een zwart petje. Voor zijn gezicht droeg hij gezichtsbedekking.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de verdachte? Neemt u dan contact op met de districtsrecherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan M (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws