Aangepast zoeken

zaterdag 17 juni 2017

Line-up Tweede editie Divercity 2017 Den Haag

Tweede editie Divercity Den Haag
Na het succes van de eerste editie vorig jaar, krijgt het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival Divercity Den Haag dit jaar een vervolg! De culturele diversiteit van Den Haag staat centraal tijdens Divercity. Tijdens Divercity ontmoeten diverse culturen uit Den Haag en omgeving elkaar en vieren zij de verschillen én overeenkomsten met elkaar. Divercity wil het publiek niet alleen kennis laten maken met diverse wereldculturen, maar ook de verhalen achter deze culturen. Daarom is er naast een line-up met artiesten van over hele wereld, ook dit jaar weer dans, poëzie, een kinderprogramma, bijzondere pop-up acts en diverse wereldse specialiteiten aanwezig zijn.
Line-up Divercity bekend 
Onder andere Ronnie Flex & Deuxperience Band, de Turkse Gaye Su Akyol, Mokoomba uit Zimbabwe en Bollywood-ster Madhushree zijn bevestigd voor de 2e editie! Ook singer-songwriter Dieter van der Westen en zanger Rachid Kasmi zullen het podium betreden. Benieuwd naar de gehele line-up? Check het hier!
Bollywood A-lister op Divercity
Bollywood-ster Madhushree is op 2 juli voor het eerst in Nederland te zien op Divercity. Madhushree heeft haar roots in de Indiase filmindustrie en schittert momenteel wereldwijd in de boxoffice-topper Bahuubali 2 met een solonummer dat, naar eigen zeggen, haar leven voorgoed heeft veranderd.
Volop lof voor Ronnie Flex op Pinkpop
Ronnie Flex heeft zich ontpopt tot een van de bekendste rappers van Nederland. De rapper heeft al op velen festivals gestaan en de reacties zijn lovend. Met name op Pinkpop heeft hij zich zeker bewezen: 'Dit is het soort show dat eigenlijk ieder festival leuker maakt. Zelfs de grootste haters gaan weg met een glimlach'(3voor12)Dat belooft wat voor Divercity! Benieuwd naar wat je nog meer kan verwachten van zijn shows? Lees de recensie hier!
Divercity Kids Area
Divercity heeft ook dit jaar weer een programma voor kinderen zodat niet alleen ouders maar ook kinderen volop kunnen genieten van een heerlijke festivaldag. Er si een Kids Area met Circus Kiko en schmink-artists, en een podium met DJ’s en dansdemo’s.  
Literaire grootheden op Divercity 
Divercity wordt niet voor niks het leukste kunst- en cultuurfestival in Den Haag genoemd en daarom kan er naast muzikale artiesten van over de hele wereld natuurlijk geen letterenprogramma missen! Op 2 juli kan je weer genieten van literaire grootheden. Benieuwd welke bijzondere dichters en schrijvers er op Divercity staan? Check het hier!
Divercity Rap Contest
Het podium delen met wereldsterren als Ronnie Flex, Madhushree, The Turbans en Rachid Kasmi? Dat kan! Maak een Divercity Rap en win een optreden op Divercity Den Haag op 2 juli in het Zuiderpark! Ga voor meer info naar www.divercity-denhaag.nl en doe mee!
 
Wanneer:                      Zondag 2 juli
Tijden:                          13:00 - 21:30
Waar:                            Zuiderpark, Den Haag
Minimale leeftijd:          Alle leeftijden

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws