Aangepast zoeken

maandag 5 juni 2017

Kom relaxen op Kasteel Duivenvoorde tijdens de midzomerouderavond!

(Groot)ouders met kinderen welkom op het landgoed voor een gezellige middag en avond

Op zaterdag 24 juni wordt traditioneel Midzomer gevierd en ook Kasteel Duivenvoorde in Voorschoten  verwelkomt die dag ouders in een gezellige, relaxte sfeer. Er zijn verschillende activiteiten zoals straattheater, yogales, reuze bellen blazen, slow art, liedjes bij het kampvuur van gitarist Snarenmans, slow food,  heerlijke wijnen en bieren. Iedereen die op zoek is naar een ontspannende middag en avond met activiteiten mét en soms even zonder kinderen is van harte welkom.

Ouders hoeven niet te koken
Een goede wijn, lekker bier en eetbelevingen voor groot en klein worden tegen schappelijke prijzen verzorgd door Hof van Duivenvoorde. Maak kennis met de exploitant van het nieuwe bezoekerspaviljoen, dat in september opent. Lekker op een kleedje en met blote voeten in het gras genieten van het uitzicht op park en kasteel; een rustig muziekje van Snarenmans op de achtergrond. Even bijtanken vlak voor de zomervakantie van start gaat.

Lekker ontspannen
Terwijl de ouders zich ontspannen, kliederen de kinderen lekker met de schminkprofessoren om hun eigen eco-schmink te maken. Ouders komen tot rust in de slow art workshops van de oprichtster van Kunstfanaatjes en voormalig medewerker van het Gemeentemuseum Den Haag, Brigitte Timmermans. De kinderen  worden helemaal ‘zen’ met de yogalessen en spellen van Dayaa yoga. Je herkent de kinderen vast niet meer terug na afloop!

Mini performances
De hele middag zijn er straattheater optredens van muziektheatergroep MIYO die een glimlach toveren op ieders gezicht. Zo kun je de Weather Girls ontmoeten die met je meewandelen en herinneringen uitdelen. Ontdek wat de bloemenmeisjes Roos en Fleurtje in petto hebben of luister naar het gezang dat af en toe los zal barsten tijdens flitsoptredens.

Praktische informatie en tickets
Kasteel Duivenvoorde is op zaterdag 24 juni van 15:00 uur tot 20:00 uur geopend. De tentoonstelling ‘Seasons op Duivenvoorde’ is de hele dag op eigen gelegenheid te bezoeken; er zijn op deze dag speciale kinderrondleidingen (verboden voor ouders!) en familierondleidingen. Er geldt voor dit evenement een speciaal tarief (volwassenen € 7,50, kinderen 13 t/m 16 € 3,75 en kinderen t/m 12 gratis, ex consumpties). Museumkaart is niet geldig. Tickets voor het hele evenement reserveert u via onze webshop op www.kasteelduivenvoorde.nl. Tickets zijn ook verkrijgbaar aan de kassa op de dag zelf. Meer informatie lees je op onze website.


NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws