Aangepast zoeken

zaterdag 17 juni 2017

Groepsaankoop zonnepanelen doorslaand succes

De zesde groepsaankoop zonnepanelen in de provincie Zuid-Holland is succesvol afgesloten. Ruim 1.810 inwoners accepteerden het aanbod van de winnende leverancier SolarNRG. In onze gemeente kozen maar liefst 767 inwoners voor zonnepanelen via de groepsaankoop. De actie werd georganiseerd door Zuid-Hollandse gemeenten in samenwerking met iChoosr.

Verloop van de actie

Vanaf midden februari konden inwoners van Zuid-Holland zich vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop, meer dan 5.030 mensen hebben dit gedaan. In Zoetermeer schreven 1876 mensen in. SolarNRG kwam tijdens de veiling in maart als winnaar uit de bus met een zeer scherpe prijs. Hun bod lag gemiddeld 29% lager dan de actuele marktprijs. Alle deelnemers kregen vervolgens een aanbod op maat voor een compleet zonnepanelensysteem. Samen-Zonne- Energie heeft de deelnemers voorzien van heldere en objectieve informatie over het aanbod, zodat deelnemers een weloverwogen keuze konden maken.

Resultaat

Via de huidige groepsaankoop hebben ruim 1.810 deelnemers besloten het aanbod te accepteren. Hierdoor worden tot eind februari 2018 naar schatting 18.000 zonnepanelen geplaatst in Zuid Holland.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws