Aangepast zoeken

zaterdag 17 juni 2017

Getuigen gezocht van gewelddadige beroving van tas Voorburg

Voorburg - Een 18-jarige vrouw uit Voorburg liep vrijdagochtend 16 juni om 00:15 uur op het Koningin Julianalaan toen een onbekende man haar met geweld van haar tas beroofde. De vrouw raakte daarbij gewond. De politie zoekt getuigen.

De Voorburgse stapte uit bij de tramhalte op de Monseigneur van Steenlaan en liep over de Koningin Julianalaan richting de winkelstraat. Daar zag de vrouw de onbekende man haar in tegenovergestelde richting passeren. Vervolgens liep de vrouw langs Domino’s Pizza. Bij de kruising met de Uhlenbeckstraat en ter hoogte van het ouderenzorgcentrum Florence rende de onbekende man op haar af en beroofde haar met geweld van haar handtas. Hierbij kwam de 18-jarige hard ten val. De verdachte rende vervolgens weg richting van de tramhalte bij de Monseigneur van Steenlaan. Het slachtoffer deed aangifte van de beroving. 

Signalement

De verdachte is een getinte man, 20 √† 30 jaar oud met een normaal postuur. Verder had hij kort donker zwart haar en droeg hij een baardje. Hij droeg een spijkerbroek en een bruine jas met lichte strepen. 

Tips?

De districtsrecherche zoekt getuigen van deze gewelddadige straatroof. Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u meer informatie die kan helpen de dader van deze straatroof met geweld te vinden? Neem dan contact op met de districtsrecherche Zoetermeer via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws