Aangepast zoeken

zaterdag 17 juni 2017

Gehele line-up Parkpop compleet

Gehele line-up Parkpop compleet
De Catalaanse ska- en rumbaband La Pegatina is zondag 25 juni één van de headliners op Parkpop samen met de Britse bekendheid Alison Moyet. De band La Pegatina uit Barcelona vervangt Bootsy Collins die onlangs om gezondheidsredenen zijn Europese tour afzegde. Parkpop heeft ook de volledige line-up voor het Haags Podium bekend gemaakt. Onder andere de nieuwe Haagse urban-sensatie GLOWINTHEDARK, Tears & Marble met Bella Hay en sixties ‘dune beat’-band The Stangs zijn 25 juni te zien in het Haagse Zuiderpark. Eerder werd al bekend dat onder anderen Broederliefde, The Baseballs, Los Pacaminons ft Paul Young, Toots & The Maytals en DOOL te zien zullen zijn op Parkpop. Klik hier voor de volledige line-up van Parkpop Den Haag 2017. 
Jong talent wint spot op Parkpop
Tijdens het Bevrijdingsfestival Den Haag probeerden Haagse talenten een spot te verdienen op het Haags Podium van Parkpop. De band VXUY heeft alles in de strijd gegooid en daarmee wel verdiend een plek veroverd op het Haags Podium. Verwacht van deze jonge talenten een heerlijke combinatie van 80’s synthpop en Britse indie-rock in lijn met bands als The 1975 en The XX. 
Timetable Parkpop bekend
De Règâhs trappen het festival af op het Jupiler Stage om 13:00u, gevolgd door de rockers van de band DOOL en nieuwkomer VXUY op het Haags Podium. Op het Jupiler Stage wordt Parkpop tot een uitbundig einde gebracht door de mannen van Broederliefde, de Catalaanse ska- en rumbaband La Pegatina en natuurlijk The Baseballs. Bekijk hier de volledige timetable van Parkpop 2017! 
Nieuw! Een Parkpop lidmaatschap
Dit jaar lanceren wij het Parkpop lidmaatschap! Graag praten we namelijk met jullie, de vaste bezoeker! Wat was er leuk en wat kan anders? Of heb je leuke verhalen of foto’s? Wij willen jullie hóren! Als lid wordt je altijd als eerste op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen, welke artiesten zijn geboekt, en vanaf 2018 ook korting op betaalde concerten tijdens Parkpop Downtown. Je maakt daarnaast ook kans op backstage-kaarten en zelfs VIP arrangementen! Ga voor meer info naar www.parkpop.nl en meld je aan!
Parkpop geliefd onder jongeren 
Onder jongeren (4-18 jaar) blijkt Parkpop erg in de smaak te vallen en zit hierdoor in de top 10 favoriete gratis festivals onder jongeren! Festi-vals zijn het nieuwe dagje uit en vooral bij jongeren zeer populair. Met name in de zomer bezoeken jongeren grote festivals door heel het land. Volgens VVEM telde Nederland in 2015 zo’n 800 festivals, samen goed voor wel niet 23 miljoen festivalbezoekers per jaar!
Binnen no-time je munten binnen!
Geen zin om in de rij te staan voor munten tijdens Parkpop of Night at the Park? Vanaf maandag 19 juni haal jij je munten alvast online met bunq! Ga naar de website www.get-tokens.com, koop je munten en scan je QR-code op het terrein bij een van de bunq automaten. Zo heb jij snel en gemakkelijk je munten binnen! 
Parkpop Downtown line-up
Op vrijdag 23 juni vindt in de binnenstad van Den Haag de eerste editie van Parkpop Downtown plaats. Parkpop Downtown zorgt voor een divers muzikaal programma die je niet anders gewend bent van Parkpop. De binnenstad wordt omgetoverd tot een groot pre-party. Hiermee is het weekend vol popmuziek waarin ook Night at the Park (24 juni) en Parkpop (25 juni) vallen, compleet. Onder andere Therapy?, Forever Saturday en Def Americans zijn vanaf 21.00u te zien. Voorafgaand wordt het publiek op de Grote Markt vanaf 18.00u alvast opgewarmd door o.a. Convoi Exceptional en Bakker & Lutz om daarna het feest door te zetten in in de Zwarte Ruiter, September, Parkroad Café, Paardcafé en het Paard. 
Parkroad Cafe presents: Diesel live on the spot 
Krijg alvast een voorproefje van Diesel op Nigh at the Park met de live-stream van Parkroad Cafe! Op vrijdag 16 juni  om 20:00 kan er geluisterd worden naar een live optreden van Diesel op Radio West vanuit Parkroad Cafe in Den Haag. Parkroad Cafe zendt het gehele weekend een live-stream uit met live bands, interviews, bekende gasten en natuurlijk heel veel lekkere muziek! Deze vrijdag t/m zondag nemen Erik Kruijlaars en Fred Zuiderwijk je mee op reis door de muziek en kan er lekker in de stemming komen van het komende popweekend in Den Haag! Bekijk de live-stream hier!
Reis met korting naar Parkpop
Om jouw weekend vol popmuziek nog beter te maken kan je in samenwerking met NS 20% korting krijgen op je treinkaartje! De retourticket is geldig van 23 juni t/m 25 juni, oftewel jouw vervoer tijden het popweekend is geregeld! Klik hier voor je ticket met 20% korting. 
Word deel van het Parkpop team! 
Wil jij jouw favoriete artiest op Parkpop van nog dichterbij zien? Of wil je eens een festival van een andere kant meemaken? Meld je dan gelijk aan als vrijwilliger! Parkpop heeft nog plekken vrij voor toppers bij onder anderen de artist ingang en VIP area. Klik hier voor meer info en meld je gelijk aan!
Parkpop Den Haag 
Wanneer:                      Zondag 25 juni
Tijden:                          12:00 - 21:30
Waar:                            Zuiderpark, Den Haag
Minimale leeftijd:           Alle leeftijden

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws