Aangepast zoeken

vrijdag 30 juni 2017

De Zoetermeerse zomer: ‘Zondag in ’t Park’!

De Zoetermeerse zomer van 2017 staat weer voor de deur en dat betekent natuurlijk dat ‘Zondag in ’t Park’ weer van start gaat! Ook dit jaar is de organisatie in handen van Terra Art Projects. Het worden vijf zotte zomerse zondagen om absoluut niet te missen.

Sneak preview
Iedere zondag zullen drie zorgvuldig geselecteerde bands en/of singer songwriters je verbazen, verrassen, ontroeren en misschien wel in beweging brengen! Tijdens de eerste editie op 16 juli zorgt de Zoetermeerse vijfkoppige band ‘Mpac’ om 14.00 uur met hun eigenzinnige covers en een aantal eigen nummers (primeur!) voor een spetterende kick-off. Om 15.30 is het de beurt aan Rogier Pelgrim! Je kent hem misschien wel van het programma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’ of van zijn optreden bij ‘Concert at SEA’. Blijf vooral lekker eten, want om 17.30 wordt het feestje voortgezet door ‘The Hillbilly Moonshiners’. Zij dompelen jouw dierbaarste hitjes onder in smerig Louisiaans moeraswater.

Goed voor lichaam en geest!
Naast muziekoptredens zijn er iedere editie ook acts, activiteiten en demonstraties op het gebied van beeldende kunst en theater. Op 16 juli bijvoorbeeld, zullen de acrobaten van Circus Nevermind hun kunsten vertonen op de trapeze, kun je komen kijken naar de ‘Bee gallerie’ en maakt street art kunstenaar Tobias Becker Hoff van de ‘Urban Art Studio’ een groot drieluik over het bijenlandschap op de muur van Terra Art Projects. Hiernaast is er een mysterieuze, ‘life changing’ ontdekking gedaan… in de Dobbeplas.

De crew van de 77Events zorgt er elke zondag traditiegetrouw voor dat het bad vol ligt met gekoelde drank. Voor de kinderen is er gratis ranja en voor iedereen die deze fase is ontgroeid, is er volop keuze uit betaalbare (non)alcoholische dranken. De foodtrucks garanderen dat er iedere week andere smaakpapillen worden geraakt. Elke editie rollen er namelijk andere keukens het terrein op!

Wil je zeker weten dat de kids ’s avonds zonder zeuren naar bed gaan? Kom dan zeker naar het park. Er worden vijf zondagen lang knutselactiviteiten aangeboden door atelier Le Rouge en workshops door CKC & Partners in de ‘lintenhut’. Daarbovenóp zijn er iedere week wisselende activiteiten. Tijdens de eerste editie op 16 juli is er bovendien een te gekke fantasieprikkelende pop-up speelplek.

‘Zondag in ’t Park’ verrast je met artistiek talent, kinderworkshops, theater, muziek en food. Kom dus elke week kijken, luisteren, meedoen én proeven! Waarom zou je eigenlijk nog op vakantie gaan?

Praktische informatie
Je wordt met open armen ontvangen op 16, 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus 2017 in het Nicolaaspark, achter Dorpsstraat 12, in Zoetermeer. Het park is open van 13- 20 uur. ‘Zondag in ‘t park’ is gratis toegankelijk en inspirerend voor iedereen! Benieuwd naar het volledige programma van 2017? Kijk dan op www.zondaginhetpark.nl. Like ZIHP ook op Facebook: www.facebook.com/zoetermeerintpark.


De pret stopt trouwens niet na de laatste zomereditie. Op zondag 20 augustus vindt namelijk de keramiekmarkt ‘Keramiek in ’t Park’ plaats en op zondag 3 september de lifestylemarkt ‘Markt in ’t Park’. Als klap op de vuurpijl organiseert TERRA in december een ‘Zondag in ’t Park’ kersteditie!

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws