Aangepast zoeken

zondag 11 juni 2017

De CuliNESSE-vrijdag online bijna uitverkocht!

De kaartverkoop van culinair muziekfestival CuliNESSE gaat ook dit jaar uitzonderlijk hard. Dat meldde de organisatie vandaag. Voor de vrijdag zijn er zelfs nog maar een handvol kaarten te verkrijgen.

Uitverkoop van vrijdag 18 augustus de dag dat oa. Golden Earring en Di-RECT optreden, is nabij. CuliNESSE organisator Robert Boevé: “We roepen de mensen op zo snel mogelijk kaartjes te kopen. Voor alle dagen gaat dit echt heel hard”. De verwachting is dat deze week de vrijdag online raakt uitverkocht”.

Online zijn er nog wel enkele passe-partout, donderdag (17 augustus) en zaterdag (19 augustus) kaarten beschikbaar. Op deze dagen kun je genieten van muzikale acts als Racoon, Memphis Maniacs, Miss Montreal, Handsome Poets en The Kik. ‘Ook op donderdag en zaterdag kent CuliNESSE een heerlijke culinaire en muzikale line-up. Echter ook voor deze dagen geldt dat de kaartverkoop erg hard gaat. Wees er dus snel bij” aldus organisator Robert Boevé.

Vanaf woensdag 14 juni kun je ook bij vaste partner van CuliNESSE Shoeby Nieuwerkerk terecht om kaarten te kopen. Daar zijn overigens nog wel enkele vrijdag tickets te koop.


Kaarten zijn te verkrijgen via www.culinesse.nl/tickets of via de winkel Shoeby Nieuwerkerk. Ook daar geldt OP=OP.

CuliNESSE zal dit jaar plaatsvinden op 17, 18 en 19 augustus op het strand van Nesselande, Rotterdam. Naast de goede artiesten kan er ook dit jaar weer genoten worden van bekende restaurants uit de regio. Dit jaar zullen er maar liefst 12 restaurants lekkere gerechten bereiden. Kijk voor meer info opwww.culinesse.nl/restaurants.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws