Aangepast zoeken

woensdag 28 juni 2017

Circus Renz in Zoetermeer op nieuwe locatie

Circus Renz uit Berlijn is bezig met de nieuwe Europatour 2017 en zal van 7 t/m 16 juli een bezoek brengen aan Zoetermeer. Het in 1842 opgerichte, grootste circus van Nederland komt met een grotendeels vernieuwd programma en zal een serie daverende voorstellingen gaan verzorgen. 

Het grote circusdorp zal worden opgebouwd op het terrein aan de Boerhaavelaan (Driemanspolder), nabij de Afrikaweg en per OV goed bereikbaar via de Nelson Mandelabrug 
De grote circustent zal vanuit de verre omtrek te zien zijn en biedt plaats aan duizend toeschouwers. Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren te bewonderen, zowel in de show als op het buitenterrein. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs weer vele dieren zijn geboren, die natuurlijk te bezichtigen zijn voor de bezoekers.

Ondanks het feit dat wilde dieren niet meer mogen optreden in circussen in Nederland is circus Renz er weer in geslaagd een fantastisch programma neer te zetten. 
Artiesten uit de gehele wereld, die de afgelopen jaren vele prijzen hebben gewonnen, zullen het programma compleet maken met fantastische luchtacrobatiek, jonglage, clownerie, illusies en vele dierenacts, waaronder Siberische steppenkamelen, honden en vele paarden.

Maak de show in Zoetermeer mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus.

Het ideale uitje voor het hele gezin! 
Voor verdere info: www.circus-renz-berlin.nl

Voorstellingen:
vrijdag 7 juli 19.00 uur premiere
zaterdag 8 juli 15.00 uur
zondag 9 juli 14.00 uur
donderdag 13 juli 19.00 uur
vrijdag 14 juli 17.00 uur (familiedag: alle plaatsen kind. 10 euro/volw. 15 euro
zaterdag 15 juli 15.00 uur
zondag 16 juli 14.00 uur

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws