Aangepast zoeken

donderdag 18 mei 2017

Wijkzorgnetwerk Zoetermeer voor professionals sociaal domein

Vanuit de gemeente Zoetermeer is het online platform Wijkzorgnetwerk (WZN) opgezet voor iedereen die werkzaam is in het sociale domein. Het online platform biedt de mogelijkheid om iedereen in het Wijkzorgnetwerk (op wijk- of stedelijk niveau) snel op te hoogte te brengen van het laatste nieuws en mededelingen.

Het platform voorziet in de behoefte om kennis en informatie makkelijker met elkaar te kunnen delen en elkaar te kunnen vinden. Het platform is besloten. De leden werken bij organisaties die zich inzetten voor maatschappelijke ondersteuning, wonen, onderwijs, veiligheid, werk en inkomen, (jeugd)zorg of welzijn in Zoetermeer.

Door het platform kunnen professionals van verschillende organisaties elkaar sneller vinden, zodat samenwerken makkelijker gaat. Dit gaat op een interactieve manier. Op het platform kunt u kennis halen, maar ook zelf berichten plaatsen om andere professionals te informeren.
De voordelen van www.wijkzorgnetwerk.nl op een rij:
  • Het is de centrale plaats voor het verspreiden en vinden van informatie voor het Wijkzorgnetwerk Zoetermeer.
  • Het biedt de mogelijkheid om iedereen in het Wijkzorgnetwerk snel op de hoogte te brengen van het laatste nieuws en mededelingen.
  • Het maakt samenwerken makkelijker. U kunt een mede-professional buiten uw eigen organisatie makkelijk vinden en benaderen.
  • Het maakt het mogelijk om samen te werken in groepen.

Lid worden?

Bent u werkzaam in het sociale domein in Zoetermeer? Word dan lid en meld u aan op www.wijkzorgnetwerk.nl.

Meer informatie

Met vragen kunt u bellen naar telefoonnummer 14 079.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws