Aangepast zoeken

donderdag 18 mei 2017

VVD Zoetermeer opent meldpunt voor onkruid en zwerfvuilTe hoog gras, veel onkruid of zwerfvuil dat maar niet wordt opgeruimd? Het is een veel gehoorde klacht in Zoetermeer. Daarom opent de VVD een meldpunt voor onkruid en zwerfvuil. De VVD vraagt inwoners om foto’s in te sturen van stukken slecht onderhouden groen in Zoetermeer.

“Het groen onderhoud in Zoetermeer moet beter. Wildgroei maakt de stad minder aantrekkelijk en hoog gras zorgt voor onoverzichtelijke situaties in het verkeer. Ook geeft een slecht onderhouden stad een onveilig gevoel. Met de foto’s willen we aandacht vragen voor het slechte onderhoud in Zoetermeer. Daarom roep ik alle Zoetermeerders op om een foto te maken van het onkruid en zwerfvuil dat hen stoort!” aldus Jan Iedema, fractievoorzitter van de VVD Zoetermeer.

Tot vrijdag 9 juni kan iedereen foto’s indienen van stukken slecht onderhouden groen door een mail te sturen naar groen@vvdzoetermeer.nl. De foto’s kunnen ook worden ingestuurd op social media door de VVD Zoetermeer te taggen op twitter, facebook of instagram.

Onder de inzenders worden twee bonnen van 20€ voor een tuincentrum verloot. Ook is er een 'prijs' voor degene die de foto instuurt waar onderhoud het hardste nodig is: de VVD-fractie komt hier het zwerfval zelf met grijptangen opruimen. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws