Aangepast zoeken

donderdag 18 mei 2017

Vrijdag 23 juni Parkpop Downtown met o.a. Therapy?, Jaskelis, Forever Saturday en Def Americans

Op vrijdag 23 juni vindt in de binnenstad van Den Haag de eerste editie van Parkpop Downtown plaats. Ter opwarming voor het weekend zorgt Parkpop Downtown voor een divers muzikaal programma in de Zwarte Ruiter, September, Parkroad Café, Paardcafé en de grote en kleine zaal van het Paard, compleet in Parkpop-stijl. 

Hiermee is het popweekend waarin ook Night at the Park (24 juni) en Parkpop (25 juni) vallen, compleet. Onder andere Therapy?, Jaskelis, Forever Saturday en Def Americans zijn op 23 juni vanaf 21.00u te zien. Voorafgaand wordt het publiek op de Grote Markt vanaf 18.00u alvast opgewarmd door o.a. Convoi Exceptional en Bakker & Lutz. Vanaf 23.00u kan er doorgefeest worden in het Paard tijdens ‘80’s 90’s Nullies’

Pop-Rockstad van Nederland

Claudia Raven van organisator Ducos: “Waarom een zusje voor Parkpop? Gewoon, omdat het kan! Bij Parkpop gaat het om de hele sfeer en de gezelligheid van het samenzijn met je vrienden, dat gaat met Parkpop Downtown niet anders zijn. Ook het programma is ‘des Parkpops’; breed en voor ieder wat wils. Gearriveerde artiesten en aanstormend talent wisselen elkaar af, net als de snoeiharde rock, rauwe urban, een vleugje hiphop, indiepop en nostalgie. Met de toevoeging van Parkpop Downtown hebben we nu een driedaags popweekend, waarmee Den Haag wederom haar status als Pop-Rockstad van Nederland waarmaakt.”

Over het Popweekend
Parkpop is al meer dan 35 jaar een begrip in Den Haag. Het gratis toegankelijke festival vindt jaarlijks eind juni plaats in het Haagse Zuiderpark. In 2017 introduceert organisator Ducos voor het eerst het Popweekend met Parkpop Downtown op vrijdag 23 juni (binnenstad),  Night at the Park op 24 juni (Zuiderpark) met o.a. UB40, Paul Young, Garland Jeffreys, Diesel en Level42 en Parkpop op zondag 25 juni (Zuiderpark). Parkpop Downtown is grotendeels gratis toegankelijk. Alleen voor de grote zaal van het Paard moet een kaartje (€ 10,-) worden gekocht.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws