Aangepast zoeken

donderdag 18 mei 2017

Volg de spannende strijd tegen zwerfafval

Het grasveld bij het bowling- en recreatiecentrum Westerpark is op 20 mei de locatie voor de opnames van het RTL Telekids-programma 'Hou 't Schoon!' Moedig de twee enthousiaste Zoetermeerse teams aan die tussen 10.00 en 12.00 uur meedoen aan een spannende, humoristische, leuke en educatieve spelshow. Acht Zoetermeerse kinderen, tussen 8 en 12 jaar, strijden in twee groepen van vier tegen elkaar. Het gaat om de vraag 'Wie maakt Zoetermeer het schoonst?'

Er worden diverse spellen gespeeld en een stormbaan getrotseerd. Daarna gaan de teams de wijk in om diverse ludieke opdrachten uit te voeren. Om 17.00 uur vindt op het grasveld de spannende ontknoping plaats en maakt wethouder Marc Rosier het winnende team bekend.

De winnaars krijgen diezelfde avond een leuke buurtbarbecue. De vier leden van het winnende team mogen elk 20 mensen uitnodigen om gezellig mee te eten en te feesten.

Deze tv-spelshow is voor Zoetermeer mogelijk gemaakt door het project 'Schoon is gewoon' van de gemeente. De opname is in het najaar te zien op RTL8 bij RTL Telekids.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws