Aangepast zoeken

dinsdag 2 mei 2017

TERRA Deelnemersexpositie 2017

Ben je nieuwsgierig naar het werk van tientallen professionele kunstenaars uit Zoetermeer? Kom dan naar de Deelnemersexpositie 2017 in mei en juni. Tijdens deze expositie zullen alle deelnemers van TERRA zich met een recent kunstwerk presenteren aan het publiek.
Schilderijen, fotografie, keramiek en meer…
Het aanbod van de deelnemersexpositie is zeer divers. Bezoekers kunnen genieten van bijvoorbeeld abstracte en realistische schilderijen, fotografie, sieraden, beeldhouwwerk en keramiek. De deelnemers zullen in twee groepen exposeren, waardoor een bezoek in zowel mei als juni de moeite waard zal zijn!
Expositie mei
De eerste expositie vindt plaats van 29 april t/m 25 mei en toont het werk van: Ricardo Bouwman, Renée du Clou, Ria van Dijk, Yvon Grevers, Theo Janssen, Loulou Joolen, José Koebrugge, Jan Lenoir, Joke Meijer, Wolfram Querfurth, Usha Ramesh, Wilna Snoek, Lilian Wessels, Fred Wieser en Marian van Zomeren- van Heesewijk.
De expositie is gratis te bezoeken van woensdag t/m zondag van 13-17 uur. Locatie: TERRATORIUM, Dorpsstraat 12. De kunstenaars zijn tijdens de expositieperiode regelmatig aanwezig in het TERRATORIUM. Wil je meer weten over TERRA en de kunstenaars? Kijk dan op www.terra-artprojects.com of like de Facebookpagina www.facebook.com/TerraArtProjects.  

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws