Aangepast zoeken

dinsdag 9 mei 2017

Standhouders gezocht voor Markt in ‘t Park 2017

Op zondag 3 september 2017 zal de lifestylemarkt ‘Markt in ’t Park’ weer plaatsvinden in het intieme Nicolaaspark in het centrum van Zoetermeer. Vintage, fashion, affordable art, design, food handmade én kids items: je vindt het er allemaal!


Tientallen standhouders verkopen de mooiste producten en het lekkerste eten! Dat de behoefte aan een laagdrempelige plek in Zoetermeer waar creativiteit en ontmoeten centraal staan groot is, blijkt uit het aantal standhouders dat zich ieder jaar aanmeldt. Ook trekt de markt een grote, enthousiaste groep bezoekers!


Het ontspannen en gezellige sfeertje maakte de markt een leuke dag uit voor de bezoekers én standhouders. Reden genoeg om het park ook dit jaar weer om te toveren tot een marktterrein voor creatieve makers en ondernemers. Naast de kramen met voor ieder wat wils, zijn er tijdens de editie van 2017 ook leuke activiteiten voor kinderen en een aantal originele food trucks van TOOST!


Standhouders gezocht


Markt in ’t Park wordt georganiseerd door Terra Art Projects. De Zoetermeerse organisatie vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk creatieve ondernemers uit de stad de kans krijgen om hun producten hier aan de man te brengen en de naamsbekendheid te vergroten. Inmiddels is de selectieprocedure van start gegaan. We streven naar een zo divers mogelijk aanbod. Denk je met jouw producten te passen binnen het concept van ‘Markt in ’t Park’? Vul dan het selectieformulier in op de website: www.marktinhetpark.nl.


Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe ontwikkelingen rondom ‘Markt in ’t Park’? Like dan de Facebookpagina: www.facebook.com/marktinhetpark

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws