Aangepast zoeken

maandag 29 mei 2017

Optreden Jett Rebel tijdens Schollenpop ScheveningenVoor het gratis toegankelijk popfestival Schollenpop op zaterdag 5 augustus a.s. zijn nieuwe namen bekend.

In Nederland kon men de afgelopen 3 jaar niet om Jett Rebel heen. Hij is extravagant, volkomen zichzelf en doet álles voor de muziek. Tot hij erbij neervalt. Letterlijk. Nu is er goed nieuws voor muziekliefhebbers: Jett Rebel komt naar Scheveningen!

Call It Off is een Eindhovense pop-punk band. Ze zijn sinds 2013 bij elkaar en raakten geïnspireerd door een voorliefde voor pop-punk uit de late jaren 90 en vroege 00’s en bands als Greenday en Alkaline Trio.

Muziek voor het hoofd en het lichaam. Dat hoor je niet meer elke dag. De Amsterdamse band TenTemPiés met het Chileense bloed in de aderen zet je tegelijk aan het denken en aan het dansen. De barricaden op, maar wel met dansschoenen aan. Met hun eigenzinnige mix van rock, ska, reggae en rumba heeft TenTemPiés behoorlijk wat kilometers gemaakt: van Chili tot China, de band ontketent bij iedere show een waar volksfeest.

G.O.D.
Geïnspireerd door de enige echte god Lemmy en zijn kompanen komt G.O.D uit Den Haag ons even een stevige pot Speedrock om de oren gooien. Hun Speedrock heeft geen verdere en overbodige toelichting nodig dan te beschrijven is met de simpele termen snoeihard en onverbiddelijk rechttoe rechtaan.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws