Aangepast zoeken

dinsdag 9 mei 2017

Open dag Zoetermeerse Kanovereniging ZKV “De Sprinters” op zondag 21 mei

Als Zoetermeerse Kanovereniging ZKV “De Sprinters” organiseren we elk jaar een Open Dag. Dit jaar is dat op zondag 21 mei 's middags. Omdat we graag publiciteit aan onze Open Dag willen geven, hebben we een ingezonden artikel gemaakt (bijlage). Het ingezonden artikel kondigt tevens onze Kano Kennismakingscursus (juni) aan.

Als achtergrond informatie vindt u In de overige bijlages onze algemene informatie folder en 2 foto’s die u kan gebruiken bij het ingezonden artikel.

Mijn vraag is of het mogelijk is een artikel over onze Open dag te plaatsen in de week voorafgaand aan 21 mei (deze week).

Overigens is er volgende week woensdag avond 17 mei ook een officiële opening van een nieuwe kano steiger bij de botentrailerhelling aan de fregatwerf in Zoetermeer. Wethouder Paalvast zal dan om 20:00 uur deze steiger formeel openen, waarbij zo'n 10-15 kanovaarders van de ZKV act de préséance zullen geven. Misschien voor uw redactie interessant om dit heuglijke feit mee te maken en er verslag van te maken?

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws