Aangepast zoeken

dinsdag 9 mei 2017

Jongen (16) mishandeld in Delft

Delft - Een 16-jarige jongen liep zaterdagavond 6 mei om 21.30 uur op de Buitenwatersloot. Toen er een auto aan kwam rijden, stapten er drie onbekenden mannen uit die hem vervolgens tot twee keer toe mishandelden. De politie onderzoekt het incident en zoekt getuigen.

De 16-jarige liep hard op de Buitenwatersloot richting de Kluizenaarsbocht toen er een donkerkleurige Volkswagen Passat voor hem stopte. Uit de auto kwamen drie onbekende mannen, die de jongen achtervolgden. Ter hoogte van het fietspad aan de Prinses Beatrixlaan sloeg een van de mannen hem. De jongen vluchtte vervolgens heel even het politiebureau in en rende daarna naar een bruggetje bij de Prinses Beatrixlaan. Daar stond een van de mannen die eerder vanuit de Passat achter hem aan kwam. De onbekende sloeg hem met een wapen in het gezicht. Ook had de onbekende een taser bij zich. Het slachtoffer vluchtte vervolgens een eetcafé in aan de Papsouwselaan en belde daar de alarmdiensten. Een ambulance bracht hem met verwondingen aan zijn kaak, naar het ziekenhuis. De jongen deed aangifte van mishandeling. In de omgeving zochten agenten naar de drie verdachten en hielden een man en een jongen aan voor betrokkenheid bij de mishandeling. Beiden zijn vrijgelaten en niet meer verdachte in de zaak. 

Signalementen

De eerste verdachte was een donkere man, 1.90 meter lang, breed postuur met kort kroeshaar. Hij droeg donkere kleding.
De tweede was een donkere man, 1.75 meter lang, mollig postuur met halflang kroeshaar. Hij droeg zwarte sportschoenen, met een witte zool.
De derde was 1.75 meter lang, normaal postuur. Hij droeg een sportbroek met witte biezen aan de zijkant en een jas met een wit logo. 

Tips?

De politie van Delft zoekt getuigen van deze mishandeling. Heeft u iets van de mishandeling gezien of heeft u de donkerkleurige Volkswagen Passat op zaterdagavond na 21.30 uur in die omgeving zien rijden? Of heeft u iets gehoord of heeft u meer informatie die kan helpen de daders van de mishandeling te vinden, neem dan contact op met de politie van Team Delft via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws