Aangepast zoeken

dinsdag 9 mei 2017

Cultuurpodium Boerderij presenteert video jaarverslag

Veel organisaties publiceren deze maand hun jaarverslag, een overzicht van de werkzaamheden van het afgelopen jaar. Vaak is hier lang aan gewerkt en de tekst wordt soms ondersteund door foto’s. Maar wie leest zo’n document van A tot Z? In plaats van een traditioneel papieren jaarverslag presenteert Cultuurpodium Boerderij een video jaarverslag. Op deze manier brengt het Zoetermeerse poppodium de beleving van haar bezoekers, vrijwilligers en muzikanten in beeld.
Cultuurpodium Boerderij kijkt terug op een succesvol 2016. De poptempel ontving ruim 50.000 bezoekers en geniet naast regionale ook nationale en internationale bekendheid. De organisatie is in de loop der jaren sterk geprofessionaliseerd en staat bekend om haar eigenzinnige programmering. Meer dan 120 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor het functioneren van het poppodium. Het beleven van een concert en alles wat erbij komt kijken is vaak moeilijk onder woorden te brengen. Alleen als je erbij bent kun je de sfeer ervaren. Het video jaarverslag geeft een impressie van de activiteiten die in Cultuurpodium Boerderij plaatsvinden. Zowel vrijwilligers, bezoekers als muzikanten komen in de video aan het woord.

Cultuurpodium Boerderij is een belangrijke speler in het culturele aanbod van Zoetermeer, maar ook economisch gezien speelt het podium een belangrijke rol. Zo worden er jaarlijks ruim 300 hotelkamers geboekt voor artiesten. Ook bezoekers overnachten regelmatig in nabijgelegen hotels en dineren in de stad voordat zijn naar een concert gaan. Cultuurpodium Boerderij staat niet stil, kijkt vooruit en heeft ambities. Zo zijn er gesprekken gaande met de gemeente Zoetermeer over verschillende toekomstscenario’s. De ontwikkeling van de Amerikaweg biedt mogelijkheden om de beperkte parkeergelegenheid en de capaciteit van de zaal te vergroten. Cultuurpodium Boerderij hoopt U met deze video kennis te laten maken met ons podium en de rol die we voor Zoetermeer spelen op het gebied van cultuur, economie en city marketing . “Onze ambitie is om nog meer muziekliefhebbers, jong en oud, te verwelkomen in de Boerderij “ aldus bestuursvoorzitter Marion Gout – Van Sinderen.

Cultuurpodium Boerderij Jaarverslag 2016 from Arie Verstegen on Vimeo.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws