Aangepast zoeken

zondag 7 mei 2017

18-jarige man en twee 17-jarige meisjes uit Zoetermeer aangehouden na ANPR hit

Delft - Politieagenten kregen een ANPR hit van een gestolen auto op de A12. Korte tijd later gaf de ANPR op de A13 bij ook een hit. Toen agenten bij een benzinestation op de A13 keken, ontdekten zij het gestolen voertuig met vier inzittenden. Agenten hielden de vier, een 17-jarige jongen uit Den Haag, een 18-jarige man uit Zoetermeer en twee 17-jarige meisjes uit Zoetermeer, aan voor betrokkenheid bij heling van het voertuig. De recherche onderzoekt de zaak.

De gestolen auto, een rode Ford Fiësta, bleek weggenomen bij een woninginbraak aan de Dr. J.W. Paltelaan in Zoetermeer. Op donderdag 4 mei tussen 15.45 uur en 24:00 uur kwamen inbrekers de woning binnen via een raam op de eerste verdieping en namen diversen goederen mee. Ook namen zij de autosleutel en de Ford Fiësta mee. Op dit moment onderzoekt de politie of de vier verdachten betrokken waren bij de woninginbraak. 

Tips?

De recherche van bureau Zoetermeer zoekt getuigen van deze woninginbraak en diefstal van de Ford Fiësta. Hebt u iets van de woninginbraak gezien of heeft u de Ford Fiesta op donderdag 4 mei na 16:00 uur zien rijden? Of hebt u iets gehoord of hebt u meer informatie die kan helpen de daders van de woninginbraak te vinden, neem dan contact op met de recherche bureau Zoetermeer via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

ANPR

De politie maakt steeds meer gebruik van technische hulpmiddelen om de criminaliteit te bestrijden. Eén van die technische hulpmiddelen is het gebruik van de Automatic Number Plate Recognition (ANPR). Door het gebruik van de ANPR wordt de pakkans van criminelen en overtreders vergroot.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws