Aangepast zoeken

donderdag 20 april 2017

VVD Zoetermeer blij met oplossing voor BMX

De VVD is blij dat er een oplossing is gevonden voor de problemen van de Zoetermeerse BMX-vereniging. Meerdere malen werd de BMX-vereniging slachtoffer van inbraak en vandalisme. Daarom stelde de VVD in maart schriftelijke vragen. Met betere afsluiting van het terrein en mogelijk cameratoezicht lijken de problemen voorlopig opgelost.

“Sportverenigingen moeten na het trainen zonder angst hun clubhuis kunnen afsluiten.  Bij de BMX was dat lange tijd niet het geval. Met het afsluiten van het terrein worden een hoop problemen voorkomen. De vereniging heeft mooie sportieve toekomstplannen en kan daar nu eindelijk weer aanwerken.” Aldus Duco Mülder, raadscommissielid van de VVD Zoetermeer.


In een memo maakte het college bekend dat het BMX-terrein en de skeelerbaan tweezijdig wordt afgesloten. Ook worden er mogelijk door een bedrijf camera’s geplaatst bij de BMX-baan.  Het bestuur van de BMX-vereniging laat weten blij te zijn met de genomen maatregelen. Naast de VVD vroegen ook andere fracties om aandacht voor de situatie. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws