Aangepast zoeken

zaterdag 8 april 2017

Politie zoekt slachtoffer kopschopper Stadhuisplein Rotterdam

Rotterdam - De politie is op zoek naar de man die zondagmiddag, na afloop van de wedstrijd Ajax-Feyenoord, op het Stadhuisplein in zijn gezicht werd geschopt door een andere man. Ook roept de politie getuigen op zich te melden.

Zondagmiddag liepen na de wedstrijd Ajax-Feyenoord de gemoederen op het Stadhuisplein hoog op. Er werd met vuurwerk en andere atributen gegooid op onder andere agenten. Journalisten werden bedreigd. Uiteindelijk zijn 18 personen aangehouden voor belediging, vuurwerk, vernieling, bedreiging, verstoren openbare orde. Tot op heden heeft één journalist aangifte gedaan van bedreiging. De politie is hier een onderzoek naar gestart en kan hierbij gebruik maken van de door de journalist zelf gemaakte beelden.

Op andere beelden die op internet circuleren is te zien hoe een man die op de grond ligt in zijn gezicht wordt geschopt door een andere man. Het slachtoffer heeft zich echter niet bij de politie gemeld. De politie wil graag met het slachtoffer in contact komen om zijn aangifte op te nemen.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws