Aangepast zoeken

donderdag 13 april 2017

Politie zoekt getuigen van verkeersconflict in Den Haag

Den Haag - De politie onderzoekt een verkeersconflict tussen twee bestuurders van een personenauto. Het conflict vond plaats op dinsdag 11 april rond 13.55 uur en startte aan de Calandstraat ter hoogte van de Neherkade.

Op dinsdag 11 april rond 13.55 uur stond de aangever met zijn zwarte Volkswagen Polo voor het verkeerslicht op de Calandstraat ter hoogte van de Neherkade. Naar aanleiding van een woordenwisseling met een bestuurster van een zwarte Mercedes B 150, werd er door haar een voorwerp tegen de auto van de aangever gegooid. Hierna reed zij rechtdoor in de richting van de Goeverneurlaan.

Een aantal minuten later reed de aangever op de Haagweg ter hoogte van de Herenstraat in Rijswijk. Opgeschrikt door een harde knal zag hij dat zijn achteruit was gebarsten. De bestuurder zag wederom de zwarte Mercedes B 150 rijden, welke met hoge snelheid wegreed richting de Lindelaan in Rijswijk. Enkele voetgangers moesten voor de Mercedes B 150 opzij springen. Ook met deze voetgangers komt de politie graag in contact.

Oproep getuigen

Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u informatie die mogelijk te maken kan hebben met dit verkeersconflict? Neemt u dan contact op met de politie in Delft via het telefoonnummer 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem telefoon 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws