Aangepast zoeken

maandag 10 april 2017

Politie zoekt getuigen van mishandeling en vernieling in Den Haag


Den Haag - Een 21-jarige Hagenaar werd woensdagavond 5 april om 23:30 uur slachtoffer na een woordenwisseling in een koffiehuis. Een man mishandelde de 21-jarige en vernielde zijn scooter op de Loosduinsekade. De politie zoekt getuigen.


De Hagenaar kwam de man om 20:45 uur tegen in een koffiehuis aan de Regentesselaan en er ontstond een woordenwisseling tussen beide. Toen het slachtoffer om 23:00 uur de koffieshop verliet, stond de verdachte buiten op hem te wachten. De Hagenaar liep met zijn scooter aan de hand over de Loosduinsekade. De verdachte volgde hem te voet. Op de kruising met de Paul Krugerlaan mishandelde de man het slachtoffer. Het slachtoffer liep hierbij verwondingen op aan zijn gezicht. Daarna vernielde de man zijn scooter. De Hagenaar deed aangifte en de recherche is nu op zoek naar getuigen. 

Iets gezien of gehoord? Tips?

De recherche van bureau De Heemstraat zoekt getuigen van deze mishandeling en vernieling. Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u meer informatie die kan helpen de dader van deze mishandeling en vernieling te vinden, neem dan contact op met de recherche bureau De Heemstraat via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws