Aangepast zoeken

dinsdag 4 april 2017

Man beroofd op strand Scheveningen, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een 53-jarige man uit Den Haag werd maandagavond 3 april het slachtoffer van een beroving. De politie is op zoek naar getuigen.

De man die rond 20.30 uur aan het hardlopen was over het strand, liep vanaf het Zwarte pad in de richting van de Pier. Plotseling werd het slachtoffer benaderd door twee mannen. De mannen vroegen het slachtoffer om zijn geld. De twee zagen kans het slachtoffer geld afhandig te maken. Hierna renden de twee mannen weg in de richting van strandtent Zeezicht, waarna zij de boulevard opliepen. Hier verloor het slachtoffer de twee uit het oog.

Signalement

De eerste man was een blanke man, tussen de 30 en 35 jaar oud. Ongeveer 1,90 meter lang, fors postuur en kort opgeschoren haar. Verder droeg de man een zwarte jas met een spijkerbroek. Hij sprak gebrekkig Nederlands.

De tweede man was een blanke man, tussen de 30 en 35 jaar oud. Hij was ongeveer 1,75 meter lang, half lang donkerbruin golvend haar en dit droeg hij in een scheiding. De man had ook een fors postuur en droeg donkere kleding. Ook hij sprak gebrekkig Nederlands.

Hebt u iets gezien van deze straatroof of heeft u meer informatie wat met deze straatroof te maken heeft? Neemt u dan contact op met het politiebureau Scheveningen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws