Aangepast zoeken

woensdag 19 april 2017

Identiteit doodgeschoten man in Den Haag bekend

Den Haag - De identiteit van de doodgeschoten man op maandag 17 april op een parkeerplaats op de Sylvain Poonsstraat is bekend bij de politie. Omdat de familie nog niet op de hoogte is kunnen de gegevens nog niet worden gedeeld. De man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Om 23.20 uur werd het schietincident gemeld bij de politie. Volgens een getuige was een auto daarna weggereden in de richting van de snelweg. De politie heeft met meerdere eenheden en een politiehelikopter gezocht, maar heeft de dader(s) niet meer aangetroffen. Het sporenonderzoek op de parkeerplaats heeft nog tot dinsdagochtend geduurd.

Team Grootschalige Opsporing

De politie heeft een zogenoemd Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart. Dit rechercheteam doet onderzoek naar het schietincident onder leiding van een officier van justitie.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van het schietincident of de vluchtactie van de dader(s)? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen met het onderzoek? Neemt u dan contact op met het TGO-team van de eenheid Den Haag van de politie via 0900 – 8844. Liever anoniem? Bel Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws