Aangepast zoeken

woensdag 12 april 2017

Hondencontrole in Zoetermeer

Dit voorjaar kunnen controleurs aan de deur komen. De controleurs zijn in dienst van het gespecialiseerde bedrijf Holland Ruiter. Ze controleren of de hondenbelasting voor de aanwezige hond(en) is betaald.

Bij de jaarlijkse hondencontroles blijkt iedere keer weer dat er honden zijn waarvoor geen hondenbelasting wordt betaald. De controleurs moeten als u dat vraagt, hun legitimatiebewijs van de gemeente Zoetermeer tonen. De controle eindigt naar verwachting eind juni 2017.
Controle kan bij iedereen plaatsvinden. Ook bij mensen die al hondenbelasting betalen. Mensen die dit nog niet voor hun hond(en) betalen, krijgen bij de controle een verzoek voor het aangeven van hun hond uitgereikt. Zij gaan dan net als de meeste andere hondenbezitters hondenbelasting betalen.

Klaar voor de controle?

Snel nog even uw hond aangeven? Om uw hond(en) toch te kunnen aanmelden kunt u hier het aangifteformulier hondenbelasting downloaden. Nadat u dit heeft ingevuld en ondertekend, kunt u het formulier scannen en mailen naar antwoord@zoetermeer.nl.

U kunt het ingevulde en ondertekende formulier ook opsturen naar:
PPL/BEL/hondencontrole
Gemeente Zoetermeer
Antwoordnummer 10009
2700 VB Zoetermeer

Dan bent ook u klaar voor de controle.

Gerelateerde informatie

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws