Aangepast zoeken

zondag 2 april 2017

Gewonde man aangetroffen in Den Haag, getuigen gezocht

Den Haag - Op de Kempstraat werd donderdagavond 30 maart een, naar later bleek, gewonde man aangetroffen. De districtsrecherche Den Haag Centrum onderzoekt de zaak. Omdat nog volledig onduidelijk is wat er gebeurd is en de man zich daar zelf niets van kan herinneren, komt de recherche graag in contact met getuigen.

Omstreeks 23.45 uur kregen agenten de melding dat er op de Kempstraat een ogenschijnlijk dronken man tegen een voordeur stond te schoppen. Ter plaatse troffen de agenten inderdaad een beschonken man, een 45-jarige Bulgaar, aan. Omdat de man geen Nederlands sprak en de bewoner van het pand waar hij voor de deur stond hem niet kende, besloten de agenten hem aan te houden voor openbare dronkenschap. Op het bureau aangekomen, bleek de man gewond te zijn en een steekverwonding aan zijn buik te hebben. Direct werd een ambulance gewaarschuwd die de man naar het ziekenhuis bracht, waar hij dezelfde nacht nog geopereerd is. Op de Kempstraat werd alsnog een plaats delict afgezet en sporenonderzoek gedaan.

De man heeft inmiddels via een tolk een verklaring afgelegd, maar kan zich naar eigen zeggen niets herinneren van hoe hij gewond is geraakt. De recherche komt daarom graag in contact met mensen die donderdagavond, al dan niet in de directe omgeving van de Kempstraat, iets gezien hebben dat met deze zaak te maken kan hebben. Heeft u informatie die voor het onderzoek van belang zou kunnen zijn, neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag Centrum via nummer 0900-8844. Liever anoniem, 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws