Aangepast zoeken

dinsdag 25 april 2017

Getuigen gezocht van woningoverval Zoetermeer

Zoetermeer - Twee nog onbekende mannen overvielen dinsdag 25 april een woning in de Koningstraat. De bewoner raakte hierbij gewond. De recherche heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Bij de meldkamer kwam om 9.50 uur de melding binnen dat een woning in de Koningsstraat was overvallen. Agenten gingen naar de woning toe en troffen de 46-jarige bewoner gewond aan. Hij vertelde dat hij zojuist was overvallen door twee nog onbekende mannen. Zij hadden aangebeld en toen de bewoner open deed, drongen zij naar binnen. Hierbij mishandelde het tweetal de Zoetermeerder. Zij liepen uiteindelijk, zonder buit, weg in de richting van de Prinsenstraat, in de richting van supermarkt de Hoogvliet. Ambulancepersoneel behandelde de bewoner in de woning maar het slachtoffer hoefde niet voor behandeling naar het ziekenhuis. 

Signalement

Twee getinte jongens, ongeveer 16 jaar met zwart krullend haar. Zij droegen een jas van PostNL, een nette broek en gymschoenen. Een van hen had een sporttas bij zich. 

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van de overval? Of heeft u informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. (Meld Misdaad Anoniem) via 0800-7000. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws