Aangepast zoeken

dinsdag 25 april 2017

Getuigen gezocht van diefstal juwelier en beroving Den Haag

Den Haag - Vier nog onbekende mannen namen zaterdag 22 april vanuit de etalage van een juwelier op het Paul Krugerplein sieraden weg. Toen het viertal op de vlucht sloeg, beroofden zij nog een persoon op straat van een ketting. De recherche onderzoekt de incidenten en is op zoek naar getuigen.

Rond 14 uur kwam de melding bij de politie binnen dat vier mannen de ruit hadden ingeslagen van een etalage van de juwelier. De eigenaar reageerde direct door het rolluik van de winkel dicht te doen. Dit schrok het viertal dusdanig af dat zij op de vlucht sloegen, maar wel met een nog onbekend aantal sieraden. Tijdens deze vlucht beroofden zij een 52-jarige Hagenaar van een ketting. De vier reden vervolgens op twee donker gekleurde scooters zonder kenteken weg in de richting van de Uitenhagestraat. 

Signalement

Vier mannen tussen de 17 en 25 jaar met gezichtsbedekking. Drie mannen waren in het zwart gekleed, een persoon had een fel blauw gewatteerde jas. 

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van de diefstal of beroving? Of heeft u informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws