Aangepast zoeken

zaterdag 8 april 2017

Gemeenteraad praat over toekomst Zoetermeer

Op dinsdag 11 april geven de raadsfracties hun visie op de toekomst van Zoetermeer. Dit gebeurt tijdens een extra commissievergadering. Deze begint om 20.00 uur in de raadzaal van het Stadhuis, ingang Markt 10. U bent van harte welkom.

Tijdens het begrotingsdebat afgelopen najaar deed de raad een appèl op het college om tot meer ambities te komen voor Zoetermeer. In de collegememo 'Zoetermeer groeit, een schaalsprong' roept het college op tot een gesprek. Daarmee is nu de raad aan zet! Alle fracties krijgen deze avond een podium om hun visie op de stad te geven en daarover met elkaar in debat te gaan. Daarna is er ruimte voor het college van burgemeester en wethouders om te reageren. Het gaat om een eerste beeld te krijgen over de toekomst van de stad. Daarmee kan het college aan de slag om tot concrete voorstellen te komen.
Het is deze avond niet mogelijk om in te spreken. U kunt de vergadering ook live en/of achteraf volgen via internet. Kijk voor meer informatie en stukken in ons raadsinformatiesysteem.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws