Aangepast zoeken

dinsdag 4 april 2017

Drugsdealer opnieuw aangehouden in Den Haag

Den Haag - Een 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd maandag 3 april aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. In verband met het onderzoek naar de man, is de recherche op zoek naar de getuige die de wijkagent wees op de mogelijk drugsverhandeling door de man.

De wijkagent werd tijdens zijn ronde maandag 3 april omstreeks 16.15 uur op de Herman Costerstraat aangesproken door een onbekend gebleven getuige die meldde dat er zojuist voor een café verderop een drugsdeal had plaatsgevonden. Na het aanhoren van het signalement ging de agent direct poolshoogte nemen, maar trof bij het café geen mensen die voldeden aan het opgegeven signalement. Op dat moment zag hij echter net een man wegfietsen die wèl aan het signalement voldeed en die hij bovendien herkende als een bekende dealer uit de wijk. Na een korte achtervolging, kon hij de man op de Wesselsstraat aanhouden.

De verdachte verklaarde direct net vrij te zijn gekomen na een gevangenisstraf van 2 jaar en geen drugs op zak te hebben. Echter kwam uit zijn kleding in totaal 90 bolletjes drugs en een cash geldbedrag van ruim 1000 euro in kleine coupures. De man werd overgebracht naar het politiebureau en zit daar nog vast voor verhoor.

Getuige gezocht

In verband met de zaak tegen de man, is het van belang dat de recherche de onbekende getuige spreekt die heeft gezien dat de man vermoedelijk drugs verhandelde. Bent of kent u deze onbekend gebleven getuige, neem dan contact op met de recherche aan Bureau De Heemstraat via nummer 0900-8844 of meld u aan de balie van het bureau.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws