Aangepast zoeken

zondag 2 april 2017

Aanhoudingen na bedreiging met vuurwapen in Delft

Delft - Politieagenten hielden vrijdag 31 maart om 15.25 uur op het Chilipad twee mannen aan die even daarvoor een voorbijganger met een vuurwapen hadden bedreigd. Politieagenten losten enkele schoten.

De politie kreeg een melding dat een man op de Derde Werelddreef door een bestuurder van een auto met een vuurwapen was bedreigd. Het slachtoffer gaf via 112  informatie door over de auto met daarin twee personen. Agenten die een onderzoek instelden zagen de auto staan. De inzittenden onttrokken zich aan een aanhouding, waarna agenten enkele schoten losten. De bestuurder reed weg, waarna een achtervolging ontstond. Op het Chilipad stopte het voertuig en startten agenten een uitpraatprocedure. Tijdens deze procedure praatten agenten de bestuurder en bijrijder uit het voertuig. Agenten hielden vervolgens de twee inzittenden, een 27-jarige man uit Den Haag en 30-jarige man uit Delft, aan. Forensische experts doen onderzoek op meerdere plaatsen delict. Bij het onderzoek zijn ook speurhonden en de politiehelikopter ingezet. Er raakte niemand gewond. De recherche onderzoekt de zaak.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie die voor de politie van belang is? Bel dan met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws