Aangepast zoeken

maandag 27 maart 2017

Uitnodiging schouwen verkeer en parkeren HOM

Vanaf aankomend weekend tot en met het weekend van 1 en 2 april gaat de verkeers- en parkeersituatie in de wijken Centrum, Buytenwegh en De Leyens geschouwd worden.

Heeft u interesse om mee te doen? Stuur dan een e-mail naar projectenpmv@zoetermeer.nl. Heeft u geen interesse of bent u verhinderd? Op woensdag 5 april is er een bijeenkomst waar alle bevindingen van het schouwen met elkaar worden gedeeld. Ook daar bent u van harte welkom om uw mening te geven. We hopen u binnenkort te zien. Meer informatie over de locatie en het programma volgt via de gemeentelijke media en www.zoetermeer.nl/hollandoutletmall.

Schouwen

De gemeente wil in het kader van de ontwikkeling van de Holland Outlet Mall, de huidige verkeers- en parkeersituatie graag samen met bewoners van de wijken Centrum, De Leyens en Buytenwegh en andere geïnteresseerden in beeld brengen. Het schouwen gebeurt onder begeleiding van verkeerskundigen. Daarom nodigen wij u van harte uit om in de periode tussen 25 maart en 2 april deel te nemen aan het schouwen van de huidige verkeers- en/of parkeersituatie. U kunt uw interesse hiervoor aangeven via projectenpmv@zoetermeer.nl

Slotbijeenkomst

De schouwperiode wordt afgesloten met een bijeenkomst voor alle schouwers, de verkeerskundigen en overig geïnteresseerden uit Zoetermeer op woensdagavond 5 april. Ook als u niet deelneemt aan het schouwen, kan het interessant zijn om deze bijeenkomst bij te wonen. De uitkomsten van het schouwen worden meegenomen in de presentatie aan de raad over de eerste verkeerskundige uitwerking en, als de raad instemt met een verder vervolg, in de vervolgfase na de zomervakantie van 2017.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws