Aangepast zoeken

maandag 27 maart 2017

Topact toegevoegd aan line-up CuliNESSE 2017Racoon staat komende zomer op het podium van CuliNESSE, dit heeft de organisatie van CuliNESSE bekend gemaakt. “Met Racoon heeft CuliNESSE dit jaar een van de beste Nederlandse bands van het moment op de bühne. Waanzinnig dat Racoon op CuliNESSE komt spelen”.  Zo sprak organisator Brendo Festen.

Racoon stond op zo’n beetje alle grote festivals in Nederland en speelde vorig jaar vol overgave in de Ziggo Dome, hun grootste concert tot nu toe. De band kan leunen op een lange reeks aan hits, denk aan ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Brick By Brick’ en hun Nederlandstalige single ‘Oceaan’. Maar nu is het vizier op 2017 gericht. Dit voorjaar verscheen het album ‘Look Ahead’ en op 22 april spelen ze traditiegetrouw in de HMH.

De bekende Zeeuwse band is één van de grote namen van het culinaire muziekfestival en zal op zaterdag 19 augustus een optreden verzorgen. Naast Racoon staan gedurende de dagen ook Golden Earring, Di-RECT, Miss Montreal, Handsome Poets en Memphis Maniacs op het hoofdpodium van CuliNESSE.

Ook kun je dit jaar tijdens CuliNESSE weer genieten van de heerlijkste gerechten van bekende restaurants uit de regio. De zevende editie van het culinaire muziekfestival zal op 17, 18 en 19 augustus plaatsvinden op het strand van Rotterdam Nesselande. Kaarten zijn te verkrijgen via www.culinesse.nl/tickets/.


NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws