Aangepast zoeken

maandag 13 maart 2017

Praat mee over veiligheid in Dorp, Driemanspolder, Palenstein en Centrum

Woont u in het Dorp, Driemanspolder, Palenstein of het Stadscentrum en wilt u meepraten over de veiligheid in uw wijk? Dan bent u van harte welkom op de wijkveiligheidsavond op dinsdag 28 maart van 19.30 tot 21.30 uur. Het programma start om 20.00 uur.

De bijeenkomst vindt plaats in Het Atrium (school voor praktijkonderwijs) aan de Dr. J.W. Paltelaan 1. Aanmelden kan via de wijkpost, door te mailen naar wijkpostcentrum@zoetermeer.nl of te bellen naar 079-346 9001. Dit is de laatste van een reeks veiligheidsavonden die plaatsvonden in alle wijken van Zoetermeer.

Burgemeester Aptroot bezoekt samen met teamchef van de politie de heer Willemstein en de wijkwethouders mevrouw Vugs, de heer Kuiper en de heer Paalvast de wijk om samen met bewoners de stand van zaken op het gebied van de veiligheid te bespreken en om waar nodig maatregelen te nemen. De wijkbewoners krijgen een terugkoppeling over zaken die vorig jaar tijdens de wijkveiligheidsavond zijn gemeld en besproken. Daarnaast is de preventieadviseur van de gemeente aanwezig. Hij geeft u tips om een woninginbraak te voorkomen. Voorafgaand aan de bijeenkomst maken de burgemeester, wijkwethouders en politie een ronde langs veilige en onveilige situaties in de wijk.
Het volledige programma vindt u op de wijkwebsite www.zoetermeer.nl/centrum.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws