Aangepast zoeken

dinsdag 14 maart 2017

Politie zoekt tips overleden man Leopoldhove Zoetermeer

Op dinsdag 28 februari werd in zijn woning aan de Leopoldhove in Zoetermeer de overleden bewoner aangetroffen. Het slachtoffer, de 55-jarige Adrie den Engelsman, bleek door messteken om het leven te zijn gebracht.

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Omschrijving

De politie startte direcht een Team Grootschalig Onderzoek op en hield op vrijdag 3 maart twee mannen van 39 en 45 jaar uit Zoetermeer aan. Beide mannen zijn bekenden van het slachtoffer. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van de heer den Engelsman en er wordt momenteel onderzocht of dit ook echt zo is. Uit het onderzoek blijkt dat, voor zover we nu weten, op zondag 5 februari de laatste tekenen van leven van het slachtoffer bekend zijn. De recherche wil graag meer te weten komen over het slachtoffer, dus met wie hij omging, waar hij kwam en met wie hij de laatste maanden nog contact had. 

Vragen

Heeft u rond de periode van het overlijden van de heer den Engelsman iets opvallends gezien of gehoord rond zijn woning aan de Leopoldhove of heeft u andere informatie over het slachtoffer en heeft u nog niet met de recherche gesproken? Neem dan contact op via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws