Aangepast zoeken

donderdag 30 maart 2017

Overval tankstation Den Haag

Den Haag - Een tankstation aan de Duinstraat in Den Haag is woensdagavond om 20.05 uur overvallen door een nog onbekende man. De districtsrecherche Den Haag West onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

De dader bedreigde de medewerker met een wapen en eiste geld. Hierna is de dader er met een geldbedrag vandoor gegaan. De dader betreft een blanke man van ongeveer 65 jaar oud. Hij sprak accentloos Nederlands. Tijdens de overval droeg de dader een driekwart lange suède taupekleurige jas, zwarte broek en zwarte schoenen. Hij droeg een gele plastic tas met zich mee van Jumbo. Wat verder opviel was dat de man wat moeilijk liep en sprak met een hese stem.

De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Mogelijk hebt u de man zien lopen of weet u in welke richting de man is weggelopen. Wellicht meent u iemand te herkennen in het opgegeven signalement van de dader of hebt u andere informatie? Geeft u dit dan door aan de Distrcictsrecherche Den Haag West  via 0900-8844 of als u liever anoniem melding wilt maken via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws