Aangepast zoeken

woensdag 1 maart 2017

Optreden DOE MAAR op 9 september tijdens Live on the Beach 2017

“Dit is geen comeback, we spelen gewoon niet zo vaak.” zo kondigde Doe Maar vorig jaar hun shows in de Ziggo Dome aan. En zo is het nog steeds.

Begin jaren tachtig ontketende Doe Maar een ware rage in Nederland die vergelijkbaar was met die van The Beatles in hun hoogtijdagen. De band scoorde vele grote hits als ‘Doris Day’, ‘Is Dit Alles’, ‘De Bom’, ‘1 Nacht Alleen’ en ‘Pa’. In 1984 kwam daar met twee voorlopige afscheidsconcerten in Den Bosch een eind aan.

In 2000 kwam de band na 15 jaar afwezigheid weer bijeen voor twee reünieconcerten. Dat werden er uiteindelijk 16 in Ahoy Rotterdam. In juli 2008 speelde de band nog twee keer in een uitverkochte Kuip in Rotterdam. In 2012 was de band hoofdartiest tijdens vier avonden Symphonica in Rosso in een uitverkochte GelreDome. Gevolgd door de Glad IJs tournee in 2013.

En nu, in de zomer van 2017 wordt het dus de hoogste tijd voor wat de band met deze lange historie nog niet gedaan heeft: een waar strandconcert in Scheveningen!

Een groots en vooral nieuw project waar de band zich volledig op kan storten zodat zij alles kunnen geven voor een verpletterend concert tijdens Doe Maar - LIVE on the BEACH op zaterdag 9 september.

De support acts worden verzorgd door: Diggy Dex, Gers Pardoel en Splendid.

Voor tickets en info Live on the Beach

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws