Aangepast zoeken

vrijdag 3 maart 2017

Man overvallen in woning na afspraak via datingsite

Rotterdam - De geplande date van een 33-jarige man uit Driebergen verliep woensdagavond 1 maart anders dan verwacht. Het slachtoffer werd overvallen in een woning in Rotterdam en moest onder bedreiging van een vuurwapen geld opnemen bij een pinautomaat. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Het slachtoffer was via een datingsite in contact gekomen met een jonge vrouw en had bij metrostation Maashaven met haar afgesproken. Zij liep hier vandaan met hem naar een woning, waarschijnlijk aan de Millinxstraat. Kort na aankomst kwamen er vier mannen de woning binnen. Zij bedreigden het slachtoffer met een vuurwapen, namen hem mee naar een pinautomaat, vermoedelijk bij Zuidplein, en eisten dat hij geld moest opnemen. Vervolgens zetten de overvallers hem af bij metrostation Maashaven en gingen er vandoor. 

Informatie

De 33-jarige man heeft aangifte bij de politie gedaan. Het overvallenteam is een onderzoek gestart. Zij spreken graag met getuigen. Heeft u woensdagavond rond 22.00 uur een verdachte situatie gezien bij een woning aan de Millinxstraat? Of bij een pinautomaat bij Zuidplein? Het team hoort het graag. Geef uw informatie alstublieft door via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws