Aangepast zoeken

maandag 27 maart 2017

Man mishandeld en beroofd tijdens date

Rotterdam - De politie is op zoek naar getuigen van een beroving en mishandeling vrijdag op zaterdagnacht op de Charloisse Lagedijk. De man had een date met een meisje en werd beroofd en mishandeld door een groep mannen. Heeft u iets gezien?

Zaterdag 25 maart rond 2.20 uur ’s nachts zat een man met een vrouw in een grijze auto op de parkeerplaats op de Charloisse Lagedijk aan het Molenpad in Rotterdam-Zuid. Ze hadden elkaar via social media leren kennen en hadden afgesproken. Eenmaal samen in de auto werd de man opeens belaagd door een groepje van vermoedelijk drie mannen. Hij is ernstig mishandeld en beroofd van zijn geld en persoonlijke spullen. De groep nam samen met het meisje de benen en liet het slachtoffer met een flinke hoofdwond achter. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Vermoedelijk heeft het meisje de man naar de auto gelokt. De politie is een onderzoek gestart naar de daders en vraagt uw hulp.

Getuigen gezocht
Heeft u die nacht iets gehoord of gezien en nog niet met de politie gesproken? Of heeft u andere informatie die ons kan helpen met het vinden van deze mannen? Bel dan met 0900-8844 of Anoniem op 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws