Aangepast zoeken

maandag 13 maart 2017

Jiven en swingen in de Zoetermeerse Silverdome

De zoetermeerse rock 'n roll dansschool Dance to the 60's organiseerd zaterdag 18 maart vanaf 20:00 uur een gezellige avond met de nr. 1 Jive & Swing Band van Nederland......Jazz Connection.

De band is een groot navolger van de Jump & Jive stijl, die zo’n 50 jaar geleden in de VS enorm populair werd. Met songs van Louis Prima, Wynonie Harris, King Curtis en Teddy Brannon brengen de Bredase muzikanten een ‘revival’ van de beste en meest spraakmakende sterren uit deze woelig periode.

Jazz Connection swingt, stampt en spettert sinds 1990 met een geoliede rock 'n roll, Jive & Swing-show door Europa’, zoals ze het zelf zeggen.

Veel festivals en clubs in Nederland hebben inmiddels bezoek gekregen van de band. Ze toerde in Europa in België, Engeland, Duitsland, Zwitserland, Denemarken, Noorwegen en Polen met uitstapjes naar het Midden-Oosten, Afrika en Azië. In 2013 en 2014 speelde de band in China, Maleisië en Zuid-Korea.

Onlangs bracht de band een nieuwe CD uit, het zesde album. Daarbij heeft Jazz Connection zich laten inspireren door een serie van drie CD's Honkers & Bar Walkers: jive, ruige donkere jazz of een directe voorloper van de rock 'n roll of rhythm 'n blues? You name it!

Informatie en of reserveren:
www.dancetothesixties.nl of 06-230 50 364

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws