Aangepast zoeken

vrijdag 17 maart 2017

ÉÉN MINUUT GRATIS WINKELEN VOOR GOED DOEL BIJ OPENING KRUIDVAT ZOETERMEER

Klanten uit Zoetermeer en omgeving kunnen voor alle health- en beautyproducten vanaf donderdag 23 maart terecht bij de nieuwe Kruidvat-winkel. Op die dag opent Kruidvat de deuren van de winkel aan de Petuniatuin 7. Ter ere van de feestelijke opening geeft Kruidvat één minuut gratis winkelen weg aan een goed doel uit de omgeving. Via de site kruidvat.nl/openingsactie kunnen klanten een goed doel nomineren. Vervolgens mag een afgevaardigde van het winnende goede doel als allereerste klant één minuut gratis winkelen.
 
Winkelmanager Lindsay Bakker kijkt met haar team uit naar de opening: “Ontzettend leuk dat we hiermee een lokaal goed doel kunnen helpen. Dat is altijd een heel feestelijk moment!” Bakker vervolgt: “De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met het vertrouwde voordeel van Kruidvat en verrassende aanbiedingen. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Zoetermeer en omgeving van harte uit om vanaf donderdag 23 maart te komen kijken naar het eindresultaat!”

Verrassend, voordelig én toegankelijk
De health- & beautyproducten worden in de nieuwe winkel op een overzichtelijke manier gepresenteerd worden. Zo vinden klanten de wekelijkse aanbiedingen en acties in het hart van de winkel. De babyproducten staan achterin, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten kunnen met een Jouw extravoordeelkaart bovendien profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.

Over Kruidvat
Kruidvat telt meer dan 1.100 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws