Aangepast zoeken

maandag 13 maart 2017

Chinees restaurant Leiderdorp overvallen

Leiderdorp - Restaurant de Chinese muur aan de Winkelhof werd zondagavond 12 maart omstreeks 21.00 uur door twee gewapende mannen overvallen. Zij sloegen na de overval op twee scooters op de vlucht in de richting van winkelcentrum Santhorst. De politie is op zoek naar getuigen.

Kort na 21.00 uur kwamen twee gewapende mannen het restaurant aan de Winkelhof binnen. Een van de mannen eiste onder bedreiging van een vuurwapen geld uit de kassa. Daarna sloegen zij op de vlucht. Op twee scooters reden zij in de richting van winkelcentrum Santhorst.

Signalement

Dader 1 bedreigde het personeel met een vuurwapen. Hij is ongeveer 1.85 m lang. Hij droeg een opvallende jas met op de rechterbovenarm in grote grijskleurige letters de tekst FOXR. De mouwen van de jas zijn van de pols tot aan de bovenarm lichtblauw van kleur. Vanaf de bovenarmen tot en met de schouders zijn de mouwen wit van kleur. De rug- en borstpartij van de jas is donkerblauw of zwart. Verder droeg de man een soort skibril met rode accenten met aan de zijkant een witte letter O of soortgelijk teken. Verder droeg hij een donkere bivakmuts en had hij donkere handschoenen aan.

Dader 2 is ook ongeveer 1.85 m lang. Hij had een wit masker op met daar overheen een witte capuchon. Verder droeg hij een donkere jas en een donkere trainingsbroek met witte strepen op de zijkant. Verder had hij donkere handschoenen aan.

Oproep getuigen

De politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben wat mogelijk te maken heeft met de overval op restaurant de Chinese muur aan de Winkelhof in Leiderdorp op zondag 12 maart omstreeks 21.00 uur. Hebt u meer informatie en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de recherche in Leiden via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws