Aangepast zoeken

zondag 5 februari 2017

Zwaargewonde man op Straatweg Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagnacht troffen agenten ter hoogte van een café op de Straatweg een zwaargewonde man op straat aan. De 56-jarige man uit Capelle aan den IJssel had ernstig hoofdletsel, werd op straat gereanimeerd, en krijgt inmiddels zorg in een ziekenhuis. Wie heeft informatie? De politie zoekt getuigen.

Omstanders op de Straatweg wezen agenten die in de buurt waren rond 02:00 uur op de zwaargewonde man en startten direct met reanimeren. Toegesneld ambulancepersoneel nam de reanimatie over waarna het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis is vervoerd. De toestand van de 56-jarige Capellenaar is kritiek.
Er zijn nog veel vragen, maar uit eerste getuigenverklaringen blijkt dat ruzie in het café aan de Straatweg vermoedelijk vooraf ging aan het incident. 

Informatie?

De politie kan voorlopig niet met het zwaargewonde slachtoffer spreken. Daarom is uw informatie van extra belang. Was u in het café of op straat getuige van het incident en sprak u nog niet met de politie? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op via onderstaand tipformulier of bel 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws