Aangepast zoeken

maandag 13 februari 2017

Woningoverval Caan van Necklaan Rijswijk

Rijswijk - Drie mannen overvielen vrijdagavond 10 februari de bewoner toen hij zijn woning binnen ging. De politie zoekt getuigen.

De 34-jarige bewoner opende omstreeks 18.40 uur zijn voordeur toen hij ineens door een man naar binnen werd geduwd. Kort daarna volgden nog twee andere mannen. Ze overmeesterden het slachtoffer en bonden hem vast. Nadat de drie verdachten de woning hadden doorzocht, verdwenen ze. Het slachtoffer wist zich los te maken en waarschuwde de buren. Hierna werd de politie gebeld die een uitgebreid buurtonderzoek deed. Het slachtoffer raakte licht gewond en kon, na behandelding door ambulancepersoneel, aangifte doen aan het politiebureau. De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

Signalementen
De drie verdachten hebben een donker getinte huidskleur. Twee zijn klein van postuur, ongeveer 1.65m en een is langer, ongeveer 1.80m.

Tips? Bel de politie

Mogelijk hebben de drie verdachten al eerder op de avond in de buurt rondgelopen. Heeft u iets verdachts gezien rond het tijdstip van de overval, of heeft u andere informatie over deze zaak? De  recherche van Rijswijk komt graag met u in contact via 0900-8844. Wilt u liever anoniem uw informatie vertellen, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws