Aangepast zoeken

dinsdag 14 februari 2017

Vrouw (46) gewond bij straatroof in Den Haag

Den Haag - Een vrouw raakte maandagavond 13 februari omstreeks 18.40 uur gewond toen ze op de Swammerdamstraat tijdens een straatroof werd mishandeld. De dader vluchtte zonder buit weg in een klein model grijze auto.

De straatrover greep de tas van zijn slachtoffer vast toen ze bij een portiek stond. Het slachtoffer hield haar tas echter stevig vast en riep om hulp, terwijl de onbekende man haar mishandelde. Toen een getuige naar het slachtoffer rende ging de straatrover er zonder buit vandoor. Hij stapte even verderop bij de rotonde in de Swammerdamstraaat in een klein model grijze auto. Hierin reed hij weg via de Goudriaankade de Rijswijkseweg op, in de richting van het Rijswijkseplein. Door de mishandeling liep het 46-jarige slachtoffer uit Den Haag letsel op in haar gezicht.

Signalement

De verdachte was een blanke man van ongeveer 175-180 cm lang en had kort zwart haar. Tijdens de beroving droeg hij groenzwarte kleding, mogelijk een trainingspak met een broek en jas in dezelfde kleur.

Heeft u iets gezien dat met deze straatroof en mishandeling te maken heeft? Bel dan de districtsrecherche Den Haag Zuid via 0900-8844 of meld het anoniem bij Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws