Aangepast zoeken

donderdag 2 februari 2017

Vrouw (36) beroofd door twee onbekende mannen in Den Haag

Den Haag - Twee onbekende mannen beroofden donderdag 2 februari om 00:35 uur een 36-jarige Haagse van haar geld, in de Koekangestraat. De twee dreigden het slachtoffer met een steekwapen en fietsten daarna met buit weg. De politie zoekt getuigen.

De vrouw pinde geld bij de ABN Amro bank aan de Leyweg. Ze zag bij de tramhalte twee onbekende mannen staan. Vervolgens liep de 36-jarige via de Melis Stokelaan en de Coevordenstraat naar de Koekangestraat. Bij de parkeergarage van het Stadsdeelkantoor bedreigden en beroofden twee onbekenden mannen haar van geld. De twee reden vervolgens beide op damesfietsen weg, via de Coevordenstraat richting de Leggelostraat. De vrouw vermoedt dat de twee mannen die haar beroofden dezelfde mannen waren die ze eerder bij de tramhalte aan de Leyweg zag staan. De Haagse deed aangifte van de beroving. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalementen

Beide verdachten zijn rond de 20 jaar oud, 1.70 meter lang. De eerste verdachte was een getinte man. De tweede was een blanke man.

Oproep getuigen

De districtsrecherche Den Haag-Zuid zoekt getuigen van deze straatroof. Hebt u iets gezien of gehoord of hebt u meer informatie die kan helpen bij het onderzoek, neem dan contact op met de recherche district Den Haag-Zuid via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws