Aangepast zoeken

maandag 13 februari 2017

Twee jongens beroven pizzakoerier in Den Haag

Den Haag - Op vrijdagavond 10 februari dwongen twee jongens in het Jules Massenethof een pizzakoerier om te stoppen. Ze gingen er vandoor met zijn werkportemonnee met daarin een geldbedrag.

De koerier, een 16 -jarige jongen, had net een bestelling afgeleverd en reed in de Jules Massenetstraat op zijn e-bike toen twee jongens hem de weg vroegen naar de Claude Debussystraat. Het slachtoffer wees hen de weg naar het poortje bij het Jules Massenethof, waarna ze verder de Jules Massenetstraat inliepen. Toen het slachtoffer kort daarna zelf het poortje inreed, stonden beide verdachten hem op te wachten. Ze pakten hem vast en eisten zijn geld. Nadat het slachtoffer zijn portemonnee had afgegeven, renden beide verdachten weg, linksaf in de richting van de keerlus bij de playground aan de Maurice Ravelweg.

Signalementen
Beide verdachten zijn ongeveer 16 a 17 jaar oud. Ze droegen donkere kleding en hadden sjaals voor hun gezicht. Ze hadden petjes op en droegen daarover capuchons.

Tips? Bel de politie

De politie vroeg meteen via social media aandacht voor deze straatroof en ontving enkele tips, maar de verdachten werden niet aangetroffen. Daarom komt de recherche graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Heeft u iets verdachts gezien rond de tijd van de straatroof of heeft u andere informatie hierover, neem dan contact op met de recherche Loosduinen via 0900-8844. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

NOS NIEUWS

OMROEP WEST

RTL Nieuws